Profesjonell og pålitelig rørlegger i asker

Lang erfaring på alt innen VVS med spesiell kompetanse på vannrensing

Ta kontakt

Profesjonelt rørleggerarbeid med kunden i fokus

Rørleggerfirma Tom Linskov AS utfører det meste innen rørleggerarbeid. Vi er spesialist på vannrensing for private hjem, og har erfaring med alt innen VVS. Vi tar oppdrag med oppføring av nye eller rehabilitering av eldre baderom. For oss er kunden det aller viktigste, og vi gjør alltid vårt ytterste for å levere varige løsninger som oppfyller ønsker og behov.

Vi er medlem av VVS Fagmann. Det er et kvalitetsstempel overfor kundene våre og betyr at vi har et sterkt faglig nettverk i ryggen. Du skal kunne stole på oss!

Kurs og sertifiseringer

Vi har gjennomført følgende kurs og sertifiseringer:

  • S-ADK1 Stikkledninger

  • Våtromskurs

  • Varmearbeider

  • Sveisekurs

  • Installasjonskurs Sanipex

  • Varmekurs Danfos

Lang fartstid i rørleggerbransjen

Rørleggerfirma Tom Linskov AS eies og drives av rørlegger Tom Linskov. Da han startet for seg selv i 2011, hadde han allerede lang fartstid i bransjen og høy kompetanse på alt innenfor rørleggerfaget. 

Etter fullført Grunnfag Rørlegger ved Rud vgs i 1987, gikk han ut i lære hos Rørleggermester Tom Elnes AS. Her ble han tilbudt fast stilling etter endt læretid, og han ble i selskapet som rørlegger frem til etableringen av Rørleggerfirma Tom Linskov AS.

Dokumentasjon til våtrom

Ny avhendingslov vedtatt i Stortinget mai 2019 gjør at det ikke lenger vil være lov å selge boliger/fritidseiendommer etc. uten en tilstandsrapport. Dokumentasjon vil være utrolig viktig fremover, da den nye loven også gir Takstmenn erstatningsansvar for skader over 10 000,- kroner. I henholdt til plan og bygningsloven og Tek17 skal alle våtrom prosjekteres og dokumenteres

Har du behov for

en lokal rørlegger?

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Vi dekker, hele Asker; Vollen, Heggedal, Slemmestad, Røyken, Tofte, Sætre, Spikkestad, Holmen, Hvalstad, Nesøya og Dikemark 

Kontakt oss